Modellera som kan användas om och om igen

modelleraModellera är helt enkelt ett form av samlingsnamn för leror som går att skapa i relativt enkelt. Modellera finns i flera olika typer, bland annat sådana man kan härda och lufttorka. Men det finns även modellera som man kan skapa med om och om igen. Det är modellera som inte torkar eller stelnar, och som man inte kan härda. Istället är det en modellera som man ska använda flera gånger.

Det är en modellera som gör att man enkelt kan ångra sig, eller skapa något nytt när man gjort klart en grej. Modellera som ger en timmar av skoj, där man kan börja om så ofta man vill.

Det kan till exempel vara en väldigt bra modellera att öva i. Om man känner att man vill kunna göra om tills man blir bättre eller känner sig nöjd, innan man använder modellera som man kan härda eller lufttorka.

Kanske är det för att man helt enkelt har ett överflöd av idéer, och vill göra nya saker i det oändliga – men inte vill spara det man gjort. Det är en modellera som sätter igång fantasin, och den finns i flera olika färger, vilket gör att man kan skapa det mesta.