Etiketter på presenter

etiketterAtt köpa hem etiketter och använda för att sätta fast på presenter är något många använder sig av, speciellt till jul. Då köps det väldigt många etiketter med julteman, som man kan skriva på själv. Dessa etiketter är ofta självhäftande, även om det finns de som har ett litet hål i hörnet och som man ska trä en tråd igenom och sedan hänga fast.

Att köpa etiketter i olika designer kan också vara väldigt roligt. Dessa etiketter kan man sedan använda året om och ha på andra presenter med. Det kan alltid vara en fin detalj att ha vackra etiketter med namnet på, på en present. Det kan även se lite mer genomtänkt ut och uppskattas av personen som får presenten.

Att använda sig av etiketter kan även vara väldigt praktiskt om man behöver skicka presenten. Då kan man enkelt skriva ner hela adressen på de etiketter man valt och sedan sätta fast. Då slipper man skriva adressen direkt på paketet.

Etiketter finns i så många olika utföranden, färger, stilar och är så olika dekorerade att man dessutom kan visa mottagaren att man känner personen bra också – genom att ha en passande stil på de etiketter man valt.