Plattång – för dig med lockigt hår

plattångEn plattång kan återfinnas i prisklasser som passar alla plånböcker, i former som passar de flesta hårtyper och de är, trots namnet, mångsidiga och kan göra mer än att bara skapa en rak frisyr. De kan hjälpa dig att byta frisyr snabbt och enkelt genom att skapa lockar, stora som små, eller skapa kraftigare volym. Även vågor i olika former kan skapas, plattången gör alltså inte riktigt skäl för sitt namn, men är ett väldigt mångsidigt och smidigt verktyg för att skapa olika frisyrer såsom du vill ha dem. En bra plattång kan alltså hjälpa dig spara pengar som annars skulle gå till frisören.

Om du brukar ha bråttom iväg på morgonen kan en modern plattång hjälpa dig även där. Många modeller är uppvärmda och färdiga att användas på bara ett par sekunder, bra när man ska hinna med bussen. Denna imponerande, snabba och effektiva uppvärmning uppnås bland annat tack vare en hög effekt och keramiska värmeplattor. Dessa värmeplattor gör även att håret lätt glider genom plattången utan att fastna, och gör plattången ännu lättare att hålla ren. Inställningar för temperatur kan även hjälpa dig med lite känsligare hår eller löshår, som inte tål lika höga temperaturer som vanligt hår.